Seminer Dersi İçin Uygulama İlkeleri

10 Eylül 2020, Perşembe 688

1. Form LEE-15 Seminer Bilgi Formu, danışman tarafından dersin verildiği dönemin ikinci haftasında doldurulup Anabilim Dalı Başkanlığına teslim edilecektir.

2. Anabilim dalı başkanlığı, danışman tarafından doldurulan Seminer Bilgi Formlarını toplayarak Form LEE-16 dolduracak ve en geç ders döneminin 4. haftasında Enstitüye (Seminer Bilgi Formlarıyla beraber) gönderecektir.

3. Seminer tarihleri, sunumdan 15 gün önce Enstitümüz web sayfasında ilan edileceğinden formların Enstitümüze gönderme sürelerine dikkat edilmelidir.

4. Seminer sunumunu başarı ile tamamlayan öğrenciler 1 ay içerisinde Tez Yazım Kılavuzuna uygun ciltli ve cd ortamında (pdf) olarak Form LEE-17 Seminer Sonuç Formu ile beraber Enstitümüze teslim edecektir.

5. Seminer sunumları ilgili eğitim-öğretim yarıyılının son haftasından itibaren bütünleme sınavlarının son tarihine kadar olan sürede yapılacaktır.

6. Seminer Sonuç Formu ve ciltli olarak seminerleri teslim edilmemiş öğrencilerin, seminer dersi başarısız kabul edilecektir.

7. Seminer içerik sıralaması (İÇİNDEKİLER, TABLO LİSTESİ (Varsa Konulacak), ŞEKİL LİSTESİ (Varsa Konulacak),  KISALTMALAR (Varsa Konulacak), GİRİŞ, BİRİNCİ BÖLÜM, İKİNCİ BÖLÜM (Bölümler çoğaltılıp azaltılabilir.), SONUÇ, KAYNAKLAR, EKLER (Varsa Konulacak).

EKLER:

1. Form LEE-15 Seminer Bilgi Formu

2. Form LEE-16 Anabilim Dalı Seminer Programı Formu

3. Form LEE-17 Seminer Sonuç Formu

(Formlar Enstitümüz web sayfasında bulunmaktadır.)